Pariul zilei – 25.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 25 June, 2015. Postat in Pariul Zilei

Dinamo Zagreb vs Zilina (25.06.2015) – ora 19:00
pariul zilei2Pentru ziua de astazi, joi 25 Iunie 2015, am ales pariul zilei de la o partida amicala, partida ce va avea loc in Croatia, acolo unde Dinamo Zagreb si Zilina vor fi adversare. Cota aleasa de echipa noastra este una atractiva, 1.67 in momentul de fata.
Dinamo Zagreb Zilina
Dinamo Zagreb este campioana Croatiei, nefiind un secret pentru nimeni faptul ca trupa din capitala face legea in competitiile interne an de an, lasandu-le mult in spate pe Hajduk Split si Rijeka. Dupa aproape o luna fara meciuri in picioare, pentru Dinamo Zagreb acesta este primul duel al verii, fiind favorita la toate agentiile de pariuri, cotele fiind chiar atractive. Cei ce doresc sa riste, pot merge pe o surpriza, mai ales ca Zilina are avantajul meciurilor in picioare. Echipa din Slovacia a castigat ambele meciuri amicale disputate in vara aceasta, scor 5-3 cu Piast si 2-1 cu O. Ljubljana, confirmand faptul ca este o formatie de over 2,5 fara doar si poate, lucru aratat si in finalul campionatului incheiat la sfarsitul lunii Mai.
Pariuri Dinamo Zagreb vs Zilina
Info pariuri sportive: 1 @ 1.67

  • Dinamo Zagreb are un lot net superior in momentul de fata, iar acest lucru ne asteptam sa se vada si pe tabela de marcaj, desi e doar un meci amical, ba chiar primul al verii pentru croati, si o surpriza nu este tocmai exclusa.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!