Meciul zilei – 25.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 25 June, 2016. Postat in Meciul Zilei

Croatia vs Portugalia (25.06.2016) – ora 22:00
meciul zilei2Atractia principala de astazi la EURO 2016 le va pune fata in fata pe Croatia si Portugalia incepand cu ora 22:00. Se anunta un meci pe cinste, strans si echilibrat, orice fiind posibil intr-o intalnire de acest gen.
Croatia
Portugalia
Croatia a impresionat pe toata lumea dupa faza grupelor, acolo unde a terminat pe prima pozitie deasupra Spaniei gratie ultimului succes, 2-1 in fata ibericilor. Croatia are un lot solid si poate emite pretentii cel putin la semifinale, tinand cont ca ar putea avea un parcurs lejer. Modric si Mandzukic sunt inca sub semnul intrebarii si probabil vor incepe pe banca. Pe de alta parte, Portugalia n-a rupt gura targului in cele trei meciuri din faza grupelor, nereusind sa castige vreunul din ele. Ronaldo si ai lui au remizat de fiecare data, 1-1 vs Islanda, 0-0 vs Austria si 3-3 vs Ungaria. Portugalia are nume sonore in lot, poate ceva mai multe decat Croatia, insa tripleta ofensiva pare punctul forte, cu Nani, Ronaldo si Quaresma.
Pariuri – Croatia vs Portugalia
Info pariuri sportive 1X @ 1.40

  • Se anunta un super duel diseara intre Croatia si Portugalia, doua dintre echipele cu pretentii de pe partea stanga a tabloului. La cum au stat lucrurile pana acum, putem spune ca exista motive sa mizam pe cel putin un egal scos de croati aici.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,