Pariul zilei – 25.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 25 June, 2016. Postat in Pariul Zilei

Tara Galilor vs Irlanda de Nord (25.06.2016) – ora 19:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 25 Iunie, vine cu o cota foarte atractive, de 2.00, mai exact. Ne-am indreptat atentia catre al doilea meci al optimilor de finala, meci care le va pune fata in fata pe Tara Galilor si Irlanda de Nord, incepand cu ora 19:00.
Tara Galilor
Irlanda de Nord
Galezii s-au autodepasit in faza grupelor, terminand deasupra Angliei, Slovaciei si Rusiei. Bale si compania au adunat sase puncte si un golaveraj foarte bun de 6-3, asta desi galezii nu pareau sa fie foarte ofensivi dupa preliminarii. Tara Galilor e favorita aici si cu siguranta nu poate da cu piciorul unei astfel de sanse, avand ca adversara in optimi cea mai slab cotata echipa de la EURO. Putem spune si despre nord-irlandezi ca s-au autodepasit trecand de faza grupelor. Echipa nu avea sanse prea mari intr-o grupa cu Germania, Polonia si Ucraina. Chiar si asa, a terminat pe trei, calificandu-se in optimi si nu ar trebui neglijata deloc. Irlanda de Nord se va axa probabil pe faza defensiva, incercand sa loveasca pe contraatac, asa ca se anunta un meci interesant si strans.
Pariuri – Tara Galilor vs Irlanda de Nord
Info pariuri sportive 1 solist  @ 2.00

  • Nu va fi o misiune deloc usoara pentru galezi, insa ne asteptam la o victorie in cele din urma, fiind superiori cam din toate punctele de vedere, realistic vorbind.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,