Pronostic – Elvetia vs Polonia – 25.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 25 June, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Elvetia vs Polonia – 25.06.2016

Pronostic - Elvetia vs Polonia - 25.06.2016Primul meci de pe lista optimilor de finala la EURO 2016 va avea loc in aceasta dupa amiaza de la ora 16:00, Elvetia si Polonia fiind cele doua protagoniste.

Elvetienii s-au calificat de pe locul doi din Grupa A, grupa in care a evoluat si Romania. Elvetia are un lot foarte bun, cu multi jucatori de top de la echipe importante ale Europei, cum ar fi Shaqiri, Xhaka, Lichtsteiner sau Rodriguez. Totusi n-au impresionat in faza grupelor, castigand cinci puncte, cu doua goluri si unul singur primit, chiar de la tricolori, dupa o lovitura de la 11 metri.

Polonezii au o defensiv de fier, fiind fara gol primit dupa primele trei meciuri la Campionatul European. Lewandowski si colegii sai de la nationala au strans sapte puncte, fara sa impresioneze la nivel ofensiv, ambele victorii fiind cu 1-0. Polonezii au inregistrat trei succese si un egal de-a lungul timpului contra elvetienilor, di 1978 pana in prezent. Ultimul meci direct a fost amicalul din 2014, terminat nedecis, scor 2-2.

Pronostic: X2 @ 1.35
Ambele selectionate au loturi foarte solide si capabile de lucruri interesante. Va fi un meci de care pe care, insa raportandu-ne la ce am vazut pana acum, putem spune ca polonezii au usor prima sansa si ne asteptam sa nu piarda acest duel.

Tags: