Meciul zilei – 25.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 24 June, 2017. Postat in Meciul Zilei

Germania vs Camerun (25.06.2017) – ora 18:00
meciul zilei2Celalalt meci ce se disputa duminica la Cupa Confederatiilor le pune fata in fata pe Germania si Camerun, tot de la ora 18:00. Nemtii sunt mari favoriti si nu ar trebui sa intampine probleme in a se impune aici.
Germania
Camerun
Germania are patru puncte din sase posibile, fiind la egalitate cu liderul Chile. Echipa are insa un golaveraj ceva mai slab, 4-3, asa ca ocupa locul secund momentan. Pentru a fi siguri de calificarea in semifinale, germanii au nevoie de un punct, insa cu siguranta vor juca la victorie, locul intai fiind destul de important.De cealalta parte, nu prea se mai pune problema calificarii pentru Camerun, realistic vorbind. Ultima clasata in Grupa B, formatia din Africa a adunat un singur punct pana acum. Camerunezii au pierdut primul meci, 0-2 vs Chile, dupa care au remizat in fata Australiei, scor 1-1 in etapa secunda.
Pariuri – Germania vs Camerun
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.37

  • Mergem pe un pariu simplu de aceasta data, alegand victoria Germaniei, echipa mai bine cotata si superioara la orice capitol. Cota nu este una astronomica, dar merita incercata, dupa parerea noastra.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!