Pariul zilei – 25.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 24 June, 2017. Postat in Pariul Zilei

Chile vs Australia (25.06.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Chile si Australia se intalnesc duminic de la ora 18:00, ora Romaniei, in ultima etapa din faza grupelor Cupei Confederatiilor. Chilienii sunt mari favoriti si tintesc victoria pentru a castiga grupa, in fata Germaniei.
Chile
Australia
Chile a inceput cu dreptul aceasta campanie, trecand cu 2-0 de Camerun in etapa de deschidere. A urmat apoi remiza contra Germaniei, scor 1-1, iar acum ocupa prima pozitie in Grupa B. Sud-americanii au patru puncte, la fel ca Germania, doar ca un golaveraj mai bun, 3-1. Chile n-a fost invinsa niciodata de adversara din acest joc.Australia este capabila sa puna probleme, iar acest lucru s-a vazut si in precedentele doua jocuri. Echipa a pierdut in prima runda cu Germania, scor 2-3, insa a cedat greu, urmand sa scoata o remiza cu Camerun in etapa secunda. Australienii sunt clar vazuti cu a doua sansa aici si au nevoie de victorie pentru a spera la calificare.
Pariuri – Chile vs Australia
Info pariuri sportive GG @ 1.83

  • Australia a marcat in ambele meciuri de pana acum, iar in fata Germaniei a facut-o chiar de doua ori. Ne asteptam sa o faca din nou, asa ca mergem pe faptul ca ambele echipe vor marca aici, la o cota ce merita atentie.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!