Meciul zilei – 25.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 October, 2014. Postat in Meciul Zilei

Swansea vs Leicester (25.10.2014) – ora 19:30
meciul zilei2Ziua de sambata, 25 Octombrie, va fi incheiata in Anglia Premier League de meciul din Tara Galilor, acolo unde Swansea City va primi vizita nou-promovatei Leicester City. Meciul face parte din cea de-a noua etapa a campionatului, iar galezii sunt vazuti cu prima sansa la pariuri.
Swansea Leicester
Swansea City a inceput acest campionat in forta, cu trei victorii in primele trei etape, printre victime numarandu-se si Manchester United. Galezii pareau sa se bata la un loc de Europa League, insa s-au taiat repede, iar acum vin dupa cinci etape in care au castigat doar doua puncte. Echipa gazda a ajuns pe locul opt cu 11 puncte si are inca un golaveraj pozitiv, 11-10 la ora actuala. Leicester City se prezinta la acest meci dupa trei etape modeste in care a castigat un singur punct. Ultimul succes al proaspat promovatei a fost acum patru etape, scor 5-3 cu Manchester United pe teren prorpiu la capatul unui meci nebun. Cele noua puncte din dreptul lor si golaverajul de 11-13 ii plaseaza pe oaspeti pe locul 15, la doua lungimi deasupra retrogradarii.
Pariuri Swansea vs Leicester
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.85

  • Desi se afla intr-o scadere vizibila de forma, Swansea City poate fi considerata net superioara in fata lui Leicester din majoritatea punctelor de vedere. Mizam pe victoria gazdelor, cota fiind una foarte atractiva in momentul de fata la Sportingbet.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!