Pariul zilei – 25.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

PSG vs Bordeaux (25.10.2014) – ora 18:00
pariul zilei2Ziua de sambata, 25 Octombrie, este una plina de fotbal, iar PSG si Bordeaux vor fi puse fata in fata in primul meci al zilei din Ligue 1, incepand cu ora 18:00. De aici am ales si noi pariul zilei de azi, cota fiind de 1.70 la ora actuala si merita incercata, in opinia noastra.
PSG Bordeaux
PSG este singura formatie din Ligue 1 care nu a pierdut vreun meci pana acum, trecandu-si in cont patru victorii si sae remize, fiind practic campioana egalurilor pana acum. Cele 18 puncte si golaveraj admirabil de 18-7 ii plaseaza pe parizieni pe locul doi, la egalitate cu adversarii din aceasta seara. PSG a avut ceva probleme cu accidentarile in acest debut de sezon, iar acest lucru se vede in clasament, avand sapte puncte sub liderul Marseille. De partea cealalta, Bordeaux a avut un inceput impresionant de campionat, insa usor-usor echipa a scazut, iar acum vine dupa patru etape in care a reusit o singura victorie. Ilori si compania si-au trecut in dreptul lor 18 puncte, la fel ca si PSG, insa golaverajul este ceva mai slab, de 16-10. Locul trei este unul mai mult decat multumitor pentru Bordeaux in conditiile actuale.
Pariuri PSG vs Bordeaux
Info pariuri sportive: PSG -1.0 HA @ 1.70

  • PSG ramane totusi echipa cu cel mai puternic lot din Franta, iar in fata lui Bordeaux, pe teren propriu, ne asteptam sa se impuna la minim doua goluri diferenta. Daca o va face la fix un gol, atunci miza va fi returnata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!