Meciul zilei – 25.12.2018

Bilet realizat de bonus in 25 December, 2018. Postat in Category, Meciul Zilei

Campionatul israelian este unul dintre putinele competitii europene care nu se intrerup in aceasta perioada de sarbatori, iar in continuarea acestui articol vom analiza duelul dintre Maccabi Tel Aviv si Happoel Beer Sheva, doua dintre gruparile care se afla intre primele locuri din clasament. Liderul detasat al campionatului din Israel este Maccabi Tel Aviv care dupa 14 etape are un avans de 11 puncte fata de Yehuda si 14 puncte fata de adversara de astazi, Happoel Beer Sheva, care ocupa pozitia a treia din clasament.

Trebuie evidentiat faptul ca Maccabi Tel Aviv nu a suferit nici o infrangere in aceasta editie de campionat, iar adversara de astazi este campioana ultimelor 3 sezoane din Israel. Gruparea din Beer Sheva si-a pastrat majoritatea fotbalistilor cu care a realizat performatele din anii precedenti si exista sanse mari ca in aceasta partida sa evolueze pentru Maccabi si atacantul Itay Shechter, un fotbalist cu origini romane care a marcat de 4 ori in aceasta editie de campionat.

Diferentele dintre cele doua formatii sunt destul de mici si trebuie sa ne asteptam la un scor foarte strans chiar daca cea mai sigura alegere pentru pariori este o victorie a celor de la Maccabi, un pronostic pentru care agentiile de pariuri ofera cota 1.90 si va mari avantajul dintre liderul campionatului si celelalte echipe din Israel.