Pariul zilei – 25.12.2018

Bilet realizat de bonus in 25 December, 2018. Postat in Pariul Zilei

Prima zi de Craciun poate reprezenta un motiv in plus de sarbatoare pentru pariori daca vor miza pe pronosticul corect, desi nu sunt multe meciuri astazi noi va vom propune o cota avantajoasa care o puteti obtine din duelul dintre Maccabi Petach Tikva si Yehuda. Dintre cele doua formatii Yehuda a obtinut pana acum mai multe puncte si se afla pe pozitia secunda a clasamentului, in timp ce

Maccabi Petach Tikva are doar 3 victorii in cele 14 etape si ocupa locul 7 din campionatul israelian.
Oaspetii de la Yehuda au un lot format in cea mai parte de jucatori israeliti, in timp ce in formula celor de la Maccabi Petach Tikva pot evolua Tomas Sivok si Issa Cissokho, doi fotbalisti cu foarte multa experienta care au evoluat si in campionatul italian.

Aceasta experienta a fundasilor a contribuit la rezultatele obtinute de echipa pregatita de Elisha Levy, Maccabi Petach Tikva este neinvinsa in ultimele 6 etape in care a incasat doar 2 goluri. Principalele probleme ale gazdelor de astazi sunt in faza ofensiva, deci nu trebuie sa ne asteptam astazi la un meci cu foarte multe goluri.

Avand in vedere diferentele mici dintre cele doua formatii va sugeram sa mizati pe varianta e sansa dubla 1X, un pronostic pentru care agentiile de pariuri acorda cota 1.50 si are foarte multe sanse de a fi castigator.