Meciul zilei – 26.12.2018

Bilet realizat de bonus in 25 December, 2018. Postat in Meciul Zilei

Liderul neinvins din Serie A va evolua in aceasta etapa pe terenul celor de la Atalanta, iar in acest articol va vom prefata aceasta intalnire atat de dezechilibrata. In deplasarile efectuate in acest sezon torinezii au obtinut maximul de puncte, deci gruparea pregatita de Massimiliano Allegri are prima sansa la o victorie in aceasta ultima deplasare din 2018.

Adversara de astazi a campioanei Italiei este o formatie de mijlocul clasamentului, Atalanta ocupa in acest moment locul 9 in Serie A. Chiar daca are ca obiectiv calificarea in cupele europene, gazdele de astazi au o ofensiva foarte productiva, jucatorii antrenati de Gian Piero Gasperini formeaza un grup unit si au marcat 31 de goluri, cu doar 3 goluri mai putin decat Juventus Torino.

Acest amanunt nu a contat foarte mult in perioada recenta in care Atalanta a suferit 3 infrangeri si daca ne amintim ca in celelalte confruntari directe cu Juventus din 2018 torinezii s-au impus fara sa primeasca gol, atunci sunt sanse putine sa avem parte de un rezultat surprinzator.

Pariorii pot miza pe un succes al campioanei Juventus Torino care este cotat cu 1.85, dar un pronostic foarte avantajos este si varianta sub 2.5 goluri marcate, un pronostic pentru care agentiile de pariuri acorda cota 1.75 si poate aduce profit si in cazul in care oaspetii nu se vor impune.