Pariul zilei – 26.12.2018

Bilet realizat de bonus in 25 December, 2018. Postat in Pariul Zilei

Inter Milano – Napoli
Cel mai interesant duel al zilei va avea loc pe Stadio Giuseppe Meazza, acolo unde Inter Milano va primi vizita celor de la Napoli intr-o confruntare ce poate avea o influenta majora in lupta pentru titlu de campioana a Italiei. Oaspetii acestei intalniri se claseaza mai bine dupa 17 etape, napoletanii au adunat 41 de puncte si exista o diferenta de 8 puncte fata de liderul campionatului, Juventus Torino.

In cazul in care Napoli va pierde duel de astazi aceasta diferenta se va majora, iar Inter Milano care se afla pe pozitia a treia se poate apropia de locul secund. In ultimele 5 partide din campionat disputate pe teren propriu Inter a obtinut 5 victorii, iar Napoli este o formatie care are probleme in deplasare atunci cand intalneste o adversara redutabila.

Ambele formatii au cativa fotbalisti care pot face diferenta in acest duel, daca cele mai multe sperante ale napoletanilor sunt legate de capitanul Marek Hamsik, Dries Mertens si Lorenzo Insigne, cei de la Inter vor conta foarte mult pe Mauro Icardi, un atacant tot mai curtat de marile cluburi ale Europei. In aceste conditii ne asteptam la un duel foarte tensionat in care cel mai indicat pronostic este varianta de sansa dubla 1X, un pronostic care este cotat cu 1.50 si are cele mai multe sanse de a va aduce un venit suplimentar.