Meciul zilei – 26.02.2019

Bilet realizat de bonus in 26 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Lazio – AC Milan

In mijlocul acestei saptamani in care cele doua mari competitii europene iau o pauza si nici nu se joaca etape intermediare din campionatele nationale, microbistii se pot bucura de o partida foarte interesanta care va avea loc in Cupa Italiei. In prima mansa a semifinalelor acestei competitii Lazio si AC Milan se vor intalni pe Stadio Olimpico, un meci care se anunta foarte tensionat deoarece ambele tabere doresc sa obtina un rezultat cat mai avantajos.

Lazio Roma, fiind gazda acestei intalniri, are un avantaj psihologic deoarece suporterii laziali ii vor incuraja pe jucatorii lui Simone Inzaghi la fiecare actiune ofensiva. Totusi din formula de astazi a romanilor vor lipsi cativa fotbalisti importanti printre care ii vom aminti pe Jordan Lukaku, Luiz Felipe, Bastos si Wallace. Toti acesti fotbalisti au roluri defensive in formula normala utilizata de Inzaghi, dar in lipsa acestora Lazio a utilizat in ultima partida o linie de aparare formata doar din 3 fundasi.

Probabil ca o strategie la fel de riscanta va fi adoptata si in aceasta seara, iar AC Milan poate profita de acest lucru pentru a marca cel putin un gol. Cele doua formatii s-au intalnit si in editia precedenta a Cupei Italiei, iar atunci AC Milan a avut castig de cauza dupa loviturile de departajare, deci pentru o cota 1.80 varianta de sub 2.5 goluri marcate poate reprezenta cel mai indicat pronostic in acest duel.