Pariul zilei – 26.02.2019

Bilet realizat de bonus in 26 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

FC Porto – Braga

Cupa Portugaliei poate fi ultimul trofeu la care Braga poate visa in acest sezon, iar pana sa ajunga in finala acestei competitii jucatorii pregatiti de Abel Ferreira se vor deplasa la FC Porto pentru prima mansa a semifinalelor. In aceasta seara casele de pariuri se asteapta la o confruntare foarte dezechilibrata in care FC Porto sa domine jocul si sa aiba majoritatea ocaziilor. Braga are deja doua infrangeri consecutive in care nu a reusit sa marcheze nici un gol, iar partida de pe terenul uneia dintre cele mai puternice echipe ale Portugaliei se anunta a fi o misiune imposibila.

Atat FC Porto cat si Braga au fost eliminate de Sporting Lisabona din Cupa Ligii, dar trebuie sa evidenitem faptul ca echipa gazdelor de astazi este pe primul loc in campionat cu sanse mari de a castiga un nou titlu si inca este implicata in UEFA Champions League. Cei mai importanti jucatori din lotul celor de la FC Porto sunt Tiquinho Soares, Yacine Brahimi, Jesus Corona si capitanul Hector Herrera.

Si Braga are cativa fotbalisti care trebuie mentinionati, insa avand in vedere diferenta de valoare si moralul scazut din tabara oaspetilor nu ne aseptam ca acestia sa se evidentieze prea mult. In concluzie, va invitam sa mizati pe succesul celor de la FC Porto care este cotat cu 1.55 si poate reprezenta un pas important spre finala Cupei Portugaliei.