Meciul zilei – 26.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

Petrolul vs Dinamo Zagreb (26.06.2014) – ora 14:00
meciul zilei2Petrolul Ploiesti va disputa un amical foarte tare joi dupa amiaza de la ora 14:00 in fata campioanei din Croatia, Dinamo Zagreb. La pariuri balanta este foarte echilibrata, usor de partea croatilor.
Cele doua formatii nu s-au mai duelat niciodata pana acum, fie ca vorbim de meciuri amicale sau oficiale.
Petrolul Dinamo Zagreb
Petrolul Ploiesti are avantajul faptului ca a disputat deja un meci si si-a mai intrat in ritm dupa pauza de la terminarea campionatului. Mutu si compania au invins-o pe V. Novgorod cu 5-0 in primul amical in urma cu trei zile. La pariuri gasim o cota in jur de 2.60 pentru 1 solist, ce-i drept nefiind deloc un meci usor pentru lupii galbeni, dovada ca acestia se pregatesc de preliminariile Europa League. Dinamo Zagreb pe de alta parte a disputat ultimul meci acum aproape o luna si jumatate, la acel 3-0 din ultima etapa de campionat cu marea rivala, Hajduk Split. Bet365 ofera o cota de 2.20 pentru victoria croatilor in acest meci, in timp ce un egal este cotat cu 3.60. Dinamo Zagreb n-a excelat in ultimele meciuri pe teren strain, insa ramane de vazut cum se va prezenta la acest prim joc de pregatire.
Pariuri Petrolul vs Dinamo Zagreb
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza

  • Mizam in acest meci pe goluri si de-o parte si de alta, ambele echipe avand jucatori de calitate in atac. Trebuie precizat insa faptul ca la ora actuala cota pentru acest pariu nu a fost introdusa in ofertele agentiilor.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,