Pariul zilei – 26.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 June, 2014. Postat in Pariul Zilei

Coreea de Sud vs Belgia (26.06.2014) – ora 23:00
pariul zilei2La fel ca si ieri, pariul zilei de azi, 26 Iunie, vine de la Cupa Mondiala, de la meciul dintre Belgia si Coreea de Sud, iar cota aleasa de noi este de 1.80 in acest moment.
Acesta va fi al patrulea duel din istorie intre cele doua tabere. Belgia a bifat doua victorii in 1990 si 1999, iar in 1998 cele doua au terminat la egalitate, tot in cadrul Cupei Mondiale.
Coreea de Sud Belgia
Coreea de Sud are sanse matematice de a merge mai departe, insa pentru asta trebuie sa invinga la scor in acest meci, iar Algeria sa nu castige in fata Rusiei. Asiaticii sunt ultimii in Grupa H cu un punct si un golaveraj de 3-5, la doua lungimi de locul doi al grupei. Agentiile de pariuri le dau sanse mici sud-coreeniilor, dovada si cota de 5.00 oferita de bet365 la ora actuala. De partea cealalta se afla Belgia, echipa cu un lot extrem de valoros, cu jucatori foarte talentati, tocmai de aceea este vazuta cel putin in faza sferturilor de finala de catre microbisti. Belgienii nu au rupt gura targului, avand totusi maxim de puncte, dar dupa doua victorii la limita si chinuite. Acestia nu sunt 100% de locul 1 si il pot pierde daca vor fi invinsi aici, iar Algeria castiga cu Rusia.
Pariuri Coreea de Sud vs Belgia
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.80

  • Mizam pe superioritatea Belgiei si pe faptul ca acestia trebuie sa scoata un rezultat bun pentru a castiga grupa si pentru a da de un adversar mai usor in optimi, cel putin din punct de vedere teoretic.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,