Meciul zilei – 26.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 26 September, 2015. Postat in Meciul Zilei

Viitorul vs Petrolul (26.09.2015) – ora 20:00
meciul zilei2Viitorul Constanta si Petrolul Ploiesti vor fi puse fata in fata diseara de la ora 20:00 in cea de-a 12-a etapa a campionatului Romaniei. Se anunta un duel pe cinste, intre doua tabere aflate in situatii total diferite la ora actuala.
Viitorul Petrolul
Viitorul Constanta a fost pana acum una dintre cele mai solide echipe ale Ligii 1. Trupa lui Hagi are 20 de puncte si un golaveraj de 20-10, cifre care o plaseaza pe pozitia secunda, la doar un punct de liderul Astra Giurgiu. Echipa gazda a pierdut un singur joc in aceasta stagiune, 0-1 vs Steaua in deplasarea de acum aproape o luna de zile. Petrolul Ploiesti este ultima clasata la ora actuala, cu doua puncte, asta din cauza penalizarii de sase puncte primita din partea federatiei. Lupii galbeni au ca obiectiv principal salvarea de la retrogradare. In orice gaz, oaspetii arata mult mai slab decat in ultimele sezoane cand s-au batut pentru podiumul Ligii 1.
Pariuri – Viitorul vs Petrolul
Info pariuri sportive Viitorul DNB @ 1.40

  • Viitorul Constanta a aratat excelent pana acum in Liga 1, iar in conditiile actuale nu ne-am mira sa se bata la titlu. Mizam pe victoria gazdelor, cu returnarea mizei in caz de egalitate.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!