Pariul zilei – 26.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 26 September, 2015. Postat in Pariul Zilei

Real Madrid vs Malaga  (26.09.2015) – ora 19:15
pariul zilei2Am ales o cota de 1.70 pentru pariul zilei de astazi, 26 Septembrie. Real Madrid si Malaga vor fi cele doua protagoniste, cotele fiind clar inclinate in favoarea formatiei ce activeaza pe Santiago Bernabeu.
Real Madrid Malaga
Real Madrid s-a dovedit a fi cea mai solida formatie din Primera Division in primele cinci etape, dovada ca se afla si in fruntea clasamentului. Galacticii au obtinut 13 puncte din 15 posibile si se lauda cu cel mai bun golaveraj din campionat, 14-1. De precizat ca doar golaverajul face diferenta intre Real Madrid, Celta Vigo si Villarreal. Malaga se afla la polul opus al clasamentului, intr-o situatie dezastruoasa. Echipa a aratat bine din punct de vedere defensiv, insa atacul a fost iesit total din forma pana acum, dovada ca Malaga nu a reusit sa inscrie in cinci etape scurse. Cu doar doua puncte in dreptul lor si un golaveraj de 0-3, Malaga e penultima in La Liga.
Pariuri Real Madrid vs Malaga
Info pariuri sportive: Real Madrid -2.0 AH @  1.70

  • Nu exista termen de comparatie intre cele doua formatii momentan. Galacticii sunt net superiori, astfel ca mizam pe o victorie lejera a acestora, mai ales ca joaca acasa.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!