Meciul zilei – 27.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 26 January, 2014. Postat in Meciul Zilei

Sociedad vs Elche (27.01.2014) – ora 23:00
meciul zilei2Meciul zilei de azi, 27 Ianuarie, vine din Spania Primera Division, iar cum oferta nu este foarte bogata, atentia ne-a fost atrasa de partida dintre Real Sociedad si Elche. Jocul va incepe de la ora 23:00 si va pune capat rundei cu numarul 21.
Partida tur s-a incheiat la egalitate, scor 1-1 pe data 24 August.
SociedadElche
Real Sociedad vine dupa doua etape slabe, in care si-a trecut in cont numai doua puncte, iesind pentru moment din lupta pentru locul patru. Aflata pe sase in La Liga, formatia gazda are 33 de puncte si un golaveraj de 38-30. Sase puncte ii despart pe basci de locul patru, si patru de locul cinci. Sociedad are cinci victorii in ultimele cinci meciuri disputate pe teren prorpiu.De partea cealalta a baricadei se afla Elche, formatie care pare sa isi revina usor-usor dupa o perioada destul de grea. Nou-promovata se mentine deasupra liniei de plutire, avand 21 de puncte in aecst moment, dar si un golaveraj de 19-28, marea problema reprezentand-o jocul ofensiv. Din noua deplasari sustinute in acest campionat, Elche a bifat doua succese.
Pariuri Sociedad vs Elche
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Ne asteptam ca Real Sociedad sa isi confirme superioritatea fata de Elche si pe tabela de marcaj, desi in meciul tur nu a avut o misiune usoara, remizand 1-1 in deplasare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , , , ,