Pariul zilei – 27.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 26 January, 2014. Postat in Pariul Zilei

Fenerbahce vs Konyaspor (27.01.2014) – ora 20:00
pariul zilei2Pariul zilei de luni, 27 Ianuarie, vine din Turcia Superliga, mai precis de la ultimul meci al rundei cu numarul 18, atunci cand Fenerbahce si Konyaspor vor fi puse fata in fata cu incepere de la ora 20:00.
Fener are de luat o revansa dupa esecul surprinzator din tur, atunci cand a pierdut, scor 3-2 in deplasare, aceea fiind una din cele doua infrangeri din acest campionat.
FenerbahceKonyaspor
Fenerbahce are cele mai bune cifre din campionatul Turciei, iar dupa 17 etape, mai precis dupa finalul turului, se afla pe prima pozitie cu 41 de puncte si un golaveraj de 43-19, avand nu mai putin de opt puncte peste urmatoarea clasata. Este limpede faptul ca Fenerbahce are de departe prima sansa la titlu, iar pentru asta nu-si permite pasi gresiti in fata unei echipe net inferioaraKonyaspor in schimb vine dupa victoria obtinuta etapa trecuta, scor 4-1 acasa cu Eskisehirspor, mentinandu-se astfel destul de mult deasupra liniei de plutire. Konyaspor a adunat 20 de puncte in primele 17 etape ale campionatului, fiind la sapte puncte peste liniia de plutire. Golaverajul de 22-26 nu este unul tocmai rau, insa probleme din aparare continua sa existe aproape meci de meci.
Pariuri Fenerbahce vs Konyaspor
Info pariuri sportive: Fenerbahce -1.5 HA @ 1.70

  • Fener este fara doar si poate cea mai puternica echipa din Turcia in acest sezon, iar acasa are un bilant impresionant, pe cand Konyaspor este cea mai slaba formatie din Superliga pe teren strain.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , ,