Meciul zilei – 27.01.2019

Bilet realizat de bonus in 27 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Lazio – Juventus

Campioana ultimelor sezoane din Serie A, Juventus Torino, mai poate face inca un pas important catre un nou titlu de campioana a Italiei daca vor obtine un rezultat pozitiv in deplasarea de pe Stadio Olimpico, acolo unde o vor intalni pe Lazio Roma. Diferenta din clasament intre cele doua echipe este imensa, daca Juventus este liderul campionatului de foarte mult timp cu un avans considerabil fata de celelalte formatii, cei de la Lazio Roma ocupa doar pozitia a saptea din clasament.

Aceste rezultate dezamgitoare se datoreaza in principal meciurilor din deplasare, pe teren propriu doar Inter Milano si Napoli au reusit sa castige cele 3 puncte, deci pentru Juventus urmeaza o partida foarte dificila. Nu trebuie sa omitem faptul ca in ultimele 4 partide torinezii au obtinut 4 victorii si au incasat un singur gol, iar Juventus este considerat in acest moment unul dintre cele mai valoroase cluburi din Europa.

Pariorii trebuie sa fie constienti si de faptul ca in ultimele 5 partide directe disputate intre cele doua adversare la Roma, Juventus s-a impus de fiecare data fara sa incaseze nici un gol ceea demonstreaza evident superioritate trupei pregatite de Massimiliano Allegri. Agentiile de pariuri anticipeaza un duel destul de echilibrat, insa Lazio nu are deocamadata forta necesare pentru a se opune campioanei Italiei, asa ca pentru o cota de 1.90 pariorii ar trebui sa mizeze pe un succes al liderului campionatului italian.