Pariul zilei – 27.01.2019

Bilet realizat de bonus in 27 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Espanyol – Real Madrid

Dupa un inceput de sezon sub nivelul asteptarilor Real Madrid a redevenit o formatie care se lupta pentru primele locuri din clasament si astazi trupa glacticilor se va deplasa la Espanyol pentru a obtine 3 puncte necesare in reducerea diferentei fata de marea rivala, FC Barcelona.

Real Madrid a fost anuntata ca o una dintre principalele candidate in lupta pentru titlu, insa dupa numirea lui Santiago Solari jocul madrilenilor a inceput sa se ridice la nivelul anilor precedenti in care Real a reusit sa castige de trei ori consecutiv trofeul UEFA Champions League. Increderea fotbalistilor madrileni a fost restabilita de cele 4 victorii din ultimele 5 meciuri si este foarte posibil ca Real sa inregistreze inca un succes in partida cu Espanyol deoarece gazdele de astazi trec printr-o perioada extrem de dificila.

Spre deosebire de galactici, cei de la Espanyol au suferit 4 esecuri in ultimele 5 etape si in acest moment se afla mai aproape de zona de retrogradare decat de locurile care permit accesul in cupele europene. Probabil ca in formula celor de la Real Madrid va lipsi din nou Gareth Bale, dar lotul galacticilor este suficient de valoros pentru a se impune in meciul de astazi, deci pentru pariori sugeram o victorie a oaspetilor care este cotata cu 1.75 si ii vor duce pe madrileni din nou in primele 3 echipe ale Spaniei.