Meciul zilei – 27.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 26 February, 2016. Postat in Meciul Zilei

Real Madrid vs Atletico Madrid (27.02.2016) – ora 17:00
meciul zilei2Sambata dupa amiaza de la ora 17:00 vom avea parte de un super duel in Spania Primera Division, Real Madrid urmand sa o gazduiasca pe rivala locala, Atletico Madrid. Meciul face parte din etapa cu numarul 26 si nimic nu este exclus.
Real MadridAtletico Madrid
Galacticii au avut o campanie modesta pana acum, insa sambata au sansa sa urce pe locul secund in La Liga. Ronaldo si ai lui ocupa doar locul trei momentan, cu 54 de puncte, la unul in spatele lui Atletico si la noua de liderul Barcelona. Realistic vorbind, Realul are sanse minime in cursa pentru titlu la ora actuala. Golaverajul de 71-24 este unul laudabil, cu cel mai bun atac din Spania.Daca Realul are cel mai bun atac din tara, trebuie spus faptul ca Atletico Madrid are cea mai solida defensiva, primind gol doar in 14 din cele 38 de partide oficiale din acest sezon. Trupa lui Simeone este a doua in La Liga, cu 55 de puncte, fara sanse la titlu, realistic vorbind. Golaverajul de 35-11 este unul impresionant, insa Atletico a pierdut ultima deplasare aici, 0-1 in Aprilie in UCL.
Pariuri – Real Madrid vs Atletico Madrid 
Info pariuri sportive Sub 2,5 goluri @ 1.77

  • Se anunta un meci strans si echilibrat, fara prea multe goluri, mai ales ca Atletico are o defensiva formidabila, primind gol doar in 14 din cele 38 de meciuri in acest sezon, dupa cum spuneam.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,