Pronostic – Wolfsburg vs Bayern – 27.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 26 February, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Wolfsburg vs Bayern – 27.02.2016

Pronostic - Wolfsburg vs Bayern - 27.02.2016Atractia etapei cu numarul 23 din Germania Bundesliga va avea loc sambata dupa amiaza de la ora 16:30. Mai exact, Wolfsburg si Bayern Munchen vor fi puse fata in fata, cele doua fiind primele doua clasate din stagiunea trecuta.

Wolfsburg pare sa aiba ceva probleme in acest moment, mai ales ca multi jucatori de baza sunt accidentati. Echipa se afla doar pe locul opt in acest moment, cu 31 de puncte si un golaveraj de 32-29. In orice caz, echipa are in continuare sanse bune la Top 4, avand doar patru puncte in minus fata de Bayer Leverkusen. Ramane de vazut daca verzii vor reusi sa isi revina in cele 12 etape ramase.

Bayern Munchen pare sa aiba cale libera catre titlu si in actuala stagiune. Bavarezii conduc in clasamentul din Bundesliga, cu 59 de puncte in dreptul lor din 66 posibile. De asemenea, e bine de stiut ca trupa lui Guardiola are opt puncte avans fata de rivala Dortmund. Mai mult decat atat, Bayern dispune si de cel mai bun golaveraj din campionatul intern, 56-11, insa deplasarile nu reprezinta tocmai punctul forte pentru oaspeti, desi s-au descurcat foarte bine si la acest capitol.

Pronostic: 2 @ 1.42
Wolfsburg nu mai are aceeasi forta ca in sezonul precedent, in timp ce Bayern pare de neoprit in competitiile interne. Mergem pe victoria bavarezilor, desi cota nu este una astronomica in acest moment.

Tags: