Meciul zilei – 27.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 26 March, 2016. Postat in Meciul Zilei

Otelul vs Rapid Bucuresti (27.03.2016) – ora 18:00
meciul zilei2Duminica aceasta nu avem o oferta foarte bogata, iar meciul zilei l-am ales din Liga 2 a Romaniei, acolo unde Otelul Galati o va gazdui pe Rapid Bucuresti. Lovitura de start va fi data la ora 18:00.
Otelul GalatiRapid Bucuresti
Otelul Galati este marea dezamagire a acestei stagiuni in Liga 2 – Seria 1, fiind ultima clasata. Echipa de pe malul Dunarii n-a adunat decat 12 puncte in 23 de etape si are un golaveraj modest de 12-40, avand practic cel mai slab atac si cea mai fragila defensiva din campionat. E foarte posibil sa-i vedem pe galateni in Liga 3 din sezonul urmator.Pe de alta parte, Rapid Bucuresti n-are voie sa faca pasi gresiti, altfel lupta la promovare s-ar putea echilibra si mai mult. Giulestenii au 50 de puncte si inainte de startul acestei etape se aflau la conducerea clasamentului. Rapid se lauda si cu un golaveraj de 39-9, cu cea mai solida aparare din campionat. E clar ca obiectivul oaspetilor este revenirea in Liga 1.
Pariuri – Otelul vs Rapid Bucuresti 
Info pariuri sportive 2 solist

  • Momentan nu au fost afisate cotele pentru acest meci, insa nu ne asteptam ca Rapid, liderul seriei, sa aiba vreo problema in fata celei mai slabe echipe din serie.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,