Pronostic – Romania vs Spania – 27.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 26 March, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Romania vs Spania – 27.03.2016

romania vs algeria

Romania si Spania vor fi puse fata in fata duminica de la ora 21:45 intr-un meci pe cinste ce va avea loc la Cluj. Asa cum era de asteptat, ibericii sunt vazut ca favoriti de toate agentiile de pariuri online si nu numai.

Romania se prezinta la acest meci dupa 16 meciuri consecutive in care nu a cunoscut gustul infrangerii, defensiva fiind la inaltime, cu doar cinci goluri incasate in aceasta perioada. Tricolorii au inceput anul 2016 cu dreptul, castigand meciul cu Lituania de la mijlocul saptamanii, scor 1-0, desi prestatia din teren nu a fost deloc convingatoare.

Spania este campioana europeana din 2008 si 2012, tintind catre o noua performanta si in vara acestui an. Ibericii au inceput anul 2016 cu o remiza, 1-1 in Italia saptamana aceasta, punand capat unei serii impresionante de sapte victorii la rand. Surprinzator sau nu, spaniolii au pierdut ultimul meci direct cu Romania, scor 0-1 in 2006, insa abia atunci incepea hegemonia ibericilor in fotbalul european si mondial la nivel de echipa nationala.

Pronostic: 2 @ 1.67
Nu exista termen de comparatie intre cele doua selectionate in momentul de fata. Mergem pe victoria Spaniei, desi Romania are o defensiva foarte solida si greu de depasit. Totusi acesta va fi un adevarat test pentru elevii lui Iordanescu inaintea Campionatului European din Franta.

Tags: