Meciul zilei – 27.04.2015

Bilet realizat de Pariuri in 27 April, 2015. Postat in Meciul Zilei

Ceahlaul vs Petrolul (27.04.2015) – ora 21:00
meciul zilei2Ceahlaul Piatra Neamt si Petrolul Ploiesti vor fi puse fata in fata diseara de la ora 21:00 in ultimul meci al etapei cu numarul 28 din Romania Liga 1. Oaspetii au usor prima sansa, insa moldovenii sunt obligati sa obtina puncte pentru a mai spera la salvare.
Ceahlaul Petrolul
Ceahlaul Piatra Neamt este una dintre codasele clasamentului in acest moment, fiind a 16-a, la sase puncte de primul loc salvator. Moldovenii au 23 de puncte in dreptul lor si un golaveraj de 20-44, doar Otelul si Rapid avand atacuri mai slabe la ora actuala. O victorie i-ar tine pe gazde in lupta pentru evitarea retrogradarii si in ultimele sase etape. Pe de alta parte, Petrolul Ploiesti este a treia in clasament, fara sanse reale de a mai urca. Lupii galbeni nu sunt in cea mai buna forma, iar cele 47 de puncte si golaverajul de 36-19 nu impresioneaza. Motivatia nu prea mai exista pentru ploiesteni din moment ce echipa nu va putea evolua in cupele europene sezonul viitor.
Pariuri – Ceahlaul vs Petrolul
Info pariuri sportive Petrolul DNB @ 1.36

  • Petrolul nu este in cea mai buna forma posibila, insa chiar si asa, ne asteptam sa se impuna diseara la Piatra Neamt. Am ales insa un pariu mai precaut, iar in caz de egalitate, miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!