Pariul zilei – 27.04.2015

Bilet realizat de Pariuri in 27 April, 2015. Postat in Pariul Zilei

Besiktas vs Karabukspor (27.04.2015) – ora 20:00
pariul zilei2In aceasta seara de la ora 20:00, Besiktas si Karabukspor vor incheia cea de-a 28-a etapa din Turcia Super Lig. Acesta este si meciul de la care am ales pariul zilei de azi, cota noastra invartindu-se undeva in jur de 1.88 la ora actuala.
Besiktas Karabukspor
Besiktas se prezinta dupa victoria de pe terenul celor de la Kasimpasa, scor 5-1 etapa trecuta, iar astazi echipa gazda are nevoie de victorie cu orice pret pentru a o egala pe Galatasaray la puncte, liderul actual. Vulturii negri au 58 de puncte si un golaveraj de 47-25, fiind la doua lungimi de Fenerbahce si la trei de Galata, dar cu acest meci mai putin jucat. De partea cealalta a baricadei se afla Karabukspor, echipa care se indreapta cu pasi repezi catre liga secunda. Oaspetii au doar 21 de puncte si un golaveraj de 31-44, fiind primii sub linia de plutire, pe locul 16 mai exact, la sapte puncte de primul loc de salvare. E destul de greu de crezut ca oaspetii inca mai spera la ramanerea in Super Lig.
Pariuri – Besiktas vs Karabukspor
Info pariuri sportive Besiktas -1.0 HA @ 1.88

  • Balanta este destul de dezechilibrata la aceasta partida din majoritatea punctelor de vedere. Besiktas are nevoie de victorie pentru a reveni in lupta cot la cot pentru titlu cu Galatasaray si Fenerbahce, astfel ca ne asteptam la trei puncte pentru gazde diseara.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!