Meciul zilei – 27.05.2019

Bilet realizat de bonus in 27 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

FC Voluntari – Hermannstadt

Lupta pentru evitarea retrogradarii din Liga I devine tot mai dramatica pe acest final de sezon, meciul dintre Voluntari si Hermannstadt poate avea un impact decisiv asupra situatiei finale a clasamentului. Ambele grupari au nevoie de o victorie pentru a-si recapata moralul pentru ultima etapa in care se va decide soarta acestora in urmatorul sezon. Voluntari se afla intr-o situatie mai buna deoarece ilfovenii au avans de 2 puncte fata de Dunarea Calarasi si 3 puncte fata de adversara de astazi, Hermannstadt.

Totusi, FC Voluntari a marcat intr-un singur meci din ultimele 5 etape, iar acel duel cu Concordia Chiajna a reprezentat si singura victorie din ultimele 9 etape. Nici Hermannstadt nu traverseaza o forma foarte buna, sibienii se afla la prima prezenta in Liga I iar in Grupa de retrogradare sibienii au obtinut un singur succes tot cu ultima clasata, Concordia Chiajna.

Hermannstadt a reusit in ultimii doi ani sa o elimine pe FC Voluntari din Cupa Romaniei, dar nu a reusit inca sa obtina nici o victorie pe terenul ilfovenilor. Cel mai recent duel s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1, iar astazi va sugeram sa mizati pe optiunea de sub 2.5 goluri cotata cu 1.90 deoarece trebuie sa ne asteptam la un duel echilibrat si foarte tensionat din cauza mizei.