Pariul zilei – 27.05.2019

Bilet realizat de bonus in 27 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Union Berlin – Stuttgart

Returul barajului pentru participarea in urmatorul sezon din Bundesliga este o sansa istorica pentru Union Berlin de a obtine o victorie impotriva celor de la Stuttgart, iar pentru pariori este o oportunitate de a obtine un castig substantial. Union Berlin nu a mai pierdut pe teren propriu de la sfarsitul lunii martie, Paderborn fiind ultima echipa care a produs un esec al berlinezilor chiar in fata propriilor fani.

In aceste conditii pentru Stuttgart va fi o misiune foarte dificil sa mai participe si in editia urmatoare de Bundesliga, in partida din tur Union Berlin a fost condusa de doua ori, dar a reusit de fiecare data sa revina si sa egaleze. Mai trebuie subliniat faptul ca motivatia si ambitia berlizenilor au contat mai mult decat experienta unor jucatori precum Christian Gentner, Mario Gomez sau Gonzalo Castro.

Un amanunt foarte interesant despre rezultatele recente obtinute de Stuttgart il reprezinta ultimul esec suferit in urma cu doar 3 saptamani in deplasare la Hertha, deci vizita formatiei lui Nico Willig in capitala Germaniei este posibil sa se termine din nou cu un esec. Toate aceste detalii au fost expuse pentru a va determina sa mizati pe victoria celor de la Union Berlin, un pronostic care este cotat cu 2.35 si va insemna o performanta notabila pentru clubul berlinez.