Meciul zilei – 27.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Celtic vs Salzburg (27.11.2014) – ora 22:05
meciul zilei2Celtic vs Salzburg se anunta a fi unul dintre cele mai spectaculoase si mai interesante meciuri ale zilei de astazi in cea de-a cincea etapa a fazei grupelor Europa League. Fluierul de start va avea loc la ora 22:05, iar dupa acest duel ambele tabere pot merge matematic la brat in faza 16-imilor.
Celtic Salzburg
Celtic Glasgow are opt puncte si in momentul de fata, necunoscand gustul infrangerii in Grupa D. Campioana ultimilor ani in Scotia se lauda si cu un golaveraj acceptabil, 6-4, fiind la un pas de primavara europeana. La ora actuala scotienii au cinci puncte peste locul trei, astfel ca un egal in aceasta seara i-ar califica din punct de vedere teoretic mai departe. Celtic are cinci victorii in ultimele cinci meciuri acasa. Salzburg are de asemenea o forta impresionanta, chiar si pe teren strain, acolo unde a pierdut o singura data in ultimele opt deplasari. Austriecii sunt 100% siguri de prezenta in faza urmatoare a competitiei, avand zece puncte din 12 posibile si un golaveraj formidabil de 13-6. Singura miza pentru oaspeti in acest moment este obtierea locului fruntas pentru a avea un adversar mai lejer in 16-imi.
Pariuri Celtic vs Salzburg
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.42

  • Partida tur a fost una foarte spectaculoasa in Austria, cu cate doua goluri de fiecare parte. Ambele tabere au atacuri redutabile, iar la meciul de diseara ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti, cota nefiind una astronomica.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!