Pariul zilei – 27.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Dinamo Kiev vs Rio Ave (27.11.2014) – ora 20:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, joi 27 Noiembrie, vine din Europa League, mai exact din Grupa J, acolo unde se afla si Steaua. Cota aleasa este de 1.83, iar meciul respectiv va avea loc de la ora 20:00 si le va pune fata in fata pe Dinamo Kiev si Rio Ave.
Dinamo Kiev Rio Ave
Formatia din Ucraina conduce in acest moment clasamentului Grupei J, cu noua puncte din 12 posibile si cu un golaveraj admirabil de 8-4, avand o medie de doua goluri marcate pe meci. Dinamo Kiev are nevoie de un rezultat pozitiv aici pentru a-si asigura locul in primavara europeana. In ultima etapa ucrainienii vor da piept cu Steaua pe National Arena. Rio Ave este ca si eliminata din Europa League, din punct de vedere matematic. Echipa portugheza este lanterna rosie a grupei, cu un singur punct in dreptul ei si cu un golaveraj modest de 3-8. Lusitanii sunt de asemenea singurii fara victorie in aceasta grupa. In ultimele opt deplasari oficiale Rio Ave a bifat doar o victorie in toate competitiile.
Pariuri Dinamo Kiev vs Rio Ave
Info pariuri sportive: Dinamo Kiev -1.5 HA @ 1.83

  • Nu exista termen de comparatie intre cele doua formatii la ora actuala, superioritatea lui Dinamo Kiev vazandu-se si in tur, chiar in deplasare, cand s-a impus cu 3-0.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!