Meciul zilei – 27.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 27 November, 2016. Postat in Meciul Zilei

Sociedad vs Barcelona  (27.11.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Sociedad si Barcelona vor fi adversare diseara de la ora 21:45 in cea de-a 13-a etapa a campionatului spaniol. Ambele tabere au aratat bine in aceasta stagiune, iar Sociedad este printre surprizele placute.
SociedadBarcelona
Bascii vin dupa patru victorii in ultimele patru etape, doar Real Madrid mai laudandu-se cu acest lucru in momentul de fata. Real Sociedad ocupa un onorabil loc cinci cu 22 de puncte si un golaveraj de 21-13, defensiva fiind punctul forte. Totusi nici atacul nu trebuie neglijat, cu o medie de aproape doua goluri marcate pe etapa.Barcelona a scos doar o remiza alba etapa trecuta in fata Malaga, iar acum este doar pe pozitia a treia. Catalanii au 26 de puncte si un golaveraj de 32-13, dispunand de a doua ofensiva din tara. Cinci victorii si un esec au bifat oaspetii in cele sase deplasari din actuala campanie de Primera Division.
Pariuri – Sociedad vs Barcelona 
Info pariuri sportive 2  @ 1.53

  • Cota pentru victoria Barcelonei este in continuare crestere in ultimele 24 de ore. Va fi o misiune grea, insa catalanii nu mai au voie sa calce stramb dupa semiesecul de saptamana trecuta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,