Pariul zilei – 27.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 27 November, 2016. Postat in Pariul Zilei

AS Roma vs Pescara (27.11.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Pentru ziua de duminica avem o cota de 1.52 pentru pariul zilei, ceva mai mica decat de obicei. Ne-am orientat catre Serie A, meciul dintre AS Roma si Pescara fiind unul foarte atractiv. Lovitura de inceput va avea loc la ora 21:45.
AS Roma
Pescara
AS Roma se prezinta dupa a treia infrangere in 13 etape, insa ramane una dintre cele mai solide formatii ale campionatului. Gazdele ocupa pozitia a treia cu 26 de puncte si cu un golaveraj de 30-14, doar Torino marcand mai multe goluri, dar are si un meci in plus disputat. Roma a castigat toate cele sase meciuri de pana acum pe Olimpico.Pescara a reusit o singura victorie pana acum in Serie A, aceea chiar pe teren strain. Oaspetii sunt intr-o forma dezastruoasa, fara punct castigat in ultimele cinci etape de campionat. Echipa ocupa locul 18, primul din zona de retrogradare, cu sapte puncte si un golaveraj de 9-23, avand penultimul atac din tara.
Pariuri – AS Roma vs Pescara
Info pariuri sportive  AS Roma-1.5 AH @ 1.52

  • Ne asteptam ca diferenta dintre cele doua formatii sa se vada destul de clar si pe tabela de marcaj, iar romanii sa se impuna la cel putin doua goluri diferenta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,