Meciul zilei – 28.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 January, 2014. Postat in Meciul Zilei

Liverpool vs Everton (28.01.2014) – ora 22:00
meciul zilei2Cel mai tare meci al etapei cu numarul 23 din Anglia Premier League si poate cel mai tare meci al saptamanii, este cel de pe Anfield Road de azi, ora 22:00, dintre Liverpool si Everton, rivalele locale care in acest sezon lupta pentru locul patru cot la cot.
Ultimele trei confruntari s-au incheiat la egalitate, iar in tur am avut parte de un super spectacol cu rasturnari de situatie, meciul terminandu-se 3-3.
Liverpool Everton
Liverpool are la ora actuala mari probleme de lot, sase jucatori de baza fiind accidentati. Agger, Sakho, Lucas, Allen, Johnson si Enrique nu vor putea lua parte la acest joc, iar cormoranii au aratat ceva slabiciuni in aparare la ultimele jocuri de campionat. Liverpool se afla totusi pe locul patru in continuare, cu 43 de puncte si un golaveraj de 53-28, fiind favorita la ora actuala sa termine pe aceasta pozitie, peste Tottenham, Everton sau Man United. De cealalta parte a baricadei se afla Everton, formatia de pe Goodison Park fiind la cel mai bun sezon din ultimii ani, cu sanse reale de a prinde locul patru ce duce in Champions League. Lukaku, Baines si compania se afla pe sase in acest moment, cu 42 de puncte, la un singur punct in spatele lui Liverpool. Golaverajul de 35-20 face ca Everton sa aibe a doua defensiva din Premier League, dupa liderul Arsenal. O singura deplasare au pierdut caramelele in acest campionat.
Pariuri Liverpool vs Everton
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.57

  • La fel ca in tur cand am avut parte de o super partida incheiata 3-3, ne asteptam ca ambele formatii sa inscrie si pe Anfield, avand in vedere ca Liverpool are o ofensiva impresionanta, dar in acelasi timp si o aparare iesita din forma si zguduita de accidentari.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , , , , , ,