Pariul zilei – 28.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 January, 2014. Postat in Pariul Zilei

Real Madrid vs Espanyol (28.01.2014) – ora 22:00
pariul zilei2Pentru ziua de marti, 28 Ianuarie, am ales drept pariul zilei un pronostic din Spania, din singurul meci al zilei in Cupa Regelui mai precis. Real Madrid o va gazdui pe Espanyol, iar balanta este foarte dezechilibrata.
In ultimele trei saptamani cele doua tabere s-au mai intalnit de doua ori, de fiecare data la Barcelona. Realul s-a impus in ambele jocuri cu acelasi scor, 0-1.
Real MadridEspanyol
Fara gol primit pe teren propriu din luna Noiembrie, Real Madrid are toate argumentel de partea ei, mai ales in acest sezon pe etren propriu a bifat numai victorii, cu exceptia meciului pierdut in fata lui Atletico Madrid, scor 0-1 in Septembrie. Galacticii au disputat sapte partide oficiale in acest an fara sa primeasca gol, castigandu-le pe toate, iar echipa de pe Santiago Bernabeu lupta acum pe trei fronturi si anume cupa, campionat si UCL.Espanyol Barcelona nu are un sezon prea stralucit, insa spera intr-o minune marti seara la Madrid, minunea ar fi cu atat mai mare cu cat a pierdut meciul tur de acasa. Torje si colegii sai au disputat tot sapte jocuri in acest an, bilantul fiind unul destul de slab, cu doua victorii, un egal si patru infrangeri. Vis a vis de deplasari, catalanii au bifat ultimul succes in luna Noiembrie, mai precis pe data de 24, scor 1-4 pe terenul lui Vallecano.
Pariuri Real Madrid vs Espanyol
Info pariuri sportive: Real Madrid -1.0 HA la pauza @ 1.63

  • Desi in precedentele doua jocuri directe cu Espanyol, Realul s-a impus cu greu la limita, de aceasta data ne asteptam la un meci mai dezechilibrat, pe care madrilenii sa-l conduca de la un capat la altul, atat in teren, cat si pe tabela, mai ales ca evolueaza acasa.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , , , ,