Meciul zilei – 28.01.2019

Bilet realizat de bonus in 28 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Alaves – Rayo Vallecano

Cea mai mare surpriza a acestui sezon din La Liga este Alaves, o formatie pe care multi o vedea luptandu-se pentru evitarea retrogradarii, dar care a ajuns foarte aproape de locurile de Champions League. Dupa 20 de meciuri nu ar trebui ca pariorii sa mai fie surprinsi de aceasta echipa care in ultima partida a etapei va evolua impotriva celor de la Rayo Vallecano.

Alaves este gazda acestei confruntari si trebuie subliniat in primul rand ca doar Alaves si Atletico Madrid sunt singurele echipe din La Liga neinvinse in partidele de pe teren propriu. Trupa pregatita de Abelardo nu are in componenta foarte multi jucatori cunoscuti, probabil ca cele mai importante nume din formula celor de la Deportivo Alaves sunt: Jonathan Calleri, Victor Laguardia, portarul Fernando Pacheco si capitanul Manu Garcia.

Nici in tabara celor de la Rayo Vallecano nu se afla fotbalisti foarte valorosi, trebui sa tinem cont si de faptul ca oaspetii au promovat anul trecut in La Liga dupa doua sezoane petrecute in esalonul secund al fotbalului spaniol. Prinicpalul obiectiv al gruparii din Vallecano este evitarea retrogradarii, din acest motiv jucatorii de la Alaves sunt mai motivati sa obtina cele 3 puncte, iar o victorie a gazdelor va poate aduce cota 2.20, un pronostic foarte avantajos avand in vedere diferentele dintre cele doua echipe.