Pariul zilei – 28.01.2019

Bilet realizat de bonus in 28 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Iran – Japonia

Prima semifinala a Cupei Asiei va avea loc pe stadionul Hazza bin Zayed din Al Ain, acolo unde Iran si Japonia se vor intalni intr-o confrutnare care va fi prefatata in continuarea acestui articol. La turneul final organizat de Emiratele Arabe Unite selectionata japoneza a castigat toate meciurile, dar trebuie sa amintim si faptul ca Iran nu a incasat nici un gol in cele 5 partide disputate la Cupa Asiei.

Punctul forte al ambelor formatii este defenisva foarte eficienta care a reprezentat principalul factor in aceasta confruntare. Selectionata iraniana nu are atat de multi jucatori care evolueaza la cluburi importante, cel mai valoros membru al lotului este atacantul Sardar Azmoun care evolueaza la Rubin Kazan si a marcat cele mai multe goluri pentru iranieni la Cupa Asiei. Totusi, nationala iraniana este pregatita de Carlos Queiroz, un antrenor cu foarte multe experienta care a reusit sa castige 2 titluri mondiale cu nationala Under20 a Portugaliei.

De partea cealalta, pe banca tehnica a niponilor se afla Hajime Moriyasu, un antrenor care isi cunoaste foarte bine fotbalistii chiar daca nu se afla de foarte mult timp la conducerea nationalei. Avand in vedere stilul de joc al celor doua formatii nu trebuie sa ne asteptam la o diferenta mare de scor, iar pentru pariori cea mai inspirata alegere poate fi varianta de sansa dubla X2, un pronostic pentru care agentiile de pariuri acorda cota 1.60 si care va aduce profit si daca finalista se va decide dupa prelungiri.