Meciul zilei – 28.02.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 February, 2014. Postat in Meciul Zilei

Evian TG vs Nantes (28.02.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Meciul zilei de azi, vineri 28 Februarie, vine din Franta Ligue 1. Evian TG si Nantes vor fi puse fata in fata in deschiderea etapei cu numarul 27, iar la pariuri balanta este foarte echilibrata si nimic nu anunta multe goluri.
Meciul tur a avut loc pe 5 Octombrie, Nantes impunandu-se cu 3-0 acasa, insa atunci echipa era pe val, in lupta pentru un loc in Top 5.
Evian Nantes
Evian TG se lupta din greu sa se mentina deasupra liniei de plutire, iar dupa 26 de etape scurse a adunat doar 24 de puncte si un golaveraj de 25-43. Formatia gazda vine dupa cinci etape fara victorie, fiind intr-o forma foarte slaba, etape in care a bifat trei remize si un esec. Evian este fara succes in ultimele patru jocuri acasa, acolo unde a castigat de numai trei ori in 13 partide. Nantes, pe de alta parte, a avut o prima parte a sezonului fabuloasa, in care putea trage sperante la un loc de cupa europeana, desi a inceput sezonul ca o nou-promovata. Oaspetii au picat insa brusc, iar dupa rezultatele slabe din ultima vreme au ajuns pe locul 14 in clasament, cu 31 de puncte si un golaveraj de 23-28, avand cel mai slab atac din Franta, exceptandu-le pe ultimele doua clasate.
Pariuri Evian TG vs Nantes
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.62

  • Ambele tabere au un atac dezastruos, cu o medie de sub un gol pe meci de fiecare parte. Plus de asta echipele sunt intr-o forma slaba, dupa cum am spus, si nu ne asteptam la un spectacol cu multe reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,