Pariuri Sportive – Hertha vs Freiburg – 28.02.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 February, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Hertha vs Freiburg   (28.02.2014) – ora 21:30
bundesligaCea de-a sasea etapa din returul Bundesligii, si in acelasi timp, etapa cu numarul 23 din acest campionat, va fi deschisa vineri seara de la ora 21:30, prima partida a rundei urmand sa aiba loc la Berlin, intre Hertha si Freiburg.
Meciul tur a avut loc pe 22 Septembrie, iar cele doua formatii au incheiat la egalitate, scor 1-1. Freiburg a castigat ultimele doua partide pe terenul Herthei, in 2009 si 2012.
Hertha Freiburg
Hertha Berlin a crescut mult in ultimele doua sezoane, si desi a inceput campionatul din postura de nou-promovata, echipa gazda se afla in lupta pentru un loc de Europa League. Trupa din capitala este a saptea in Germania, cu 34 de puncte si un golaveraj de 34-27, avand in acest moment un singur punct in spatele lui Gladbach, echipa de pe sase, si fiind la sapte puncte de Top 4. De partea cealalta, Freiburg spera intr-un rezultat bun, echipa fiind cu un picior in groapa dupa ultimele patru etape in care a castigat un singur punct. Oaspetii se afla pe penultimul loc in clasament, cu 18 puncte si un golaveraj de 22-44, avand una dintre cele mai slabe defensive. Trebuie precizat si faptul ca Freiburg a pierdut ultimele patru deplasari de Bundesliga, iar per total are o medie de doua goluri primite pe meci.
Pariuri Hertha vs Freiburg
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • Ne asteptam astfel ca echipa mai bine cotata, mai valoroasa, si cu cifre mai bune, sa se impuna, plus ca Hertha are avantajul terenului propriu. Cota este de asemenea una atractiva, iar in conditii normale nu ar trebui sa avem emotii.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,