Meciul zilei – 28.03.2019

Bilet realizat de bonus in 27 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Difaa El Jadidi – Wydad Casablanca

In aceasta perioada in care pariorii au putine meciuri din care isi pot alege pronosticurile noi va vom prefata o partida din prima liga marocana care va poate creste substantial veniturile. Duelul dintre Difaa El Jadidi si Wydad Casablanca este un duel foarte dezechilibrat deoare gazdele de la Difaa reprezinta o formatie care se lupta pentru mentinerea in primul esalon al fotbalului din Maroc, in timp ce Wydad este favorita la titlu de campioana.

Inaintea acestei partide Difaa se afla pe locul 11, la doar 4 puncte deasupra liniei retrogradarii, in timp ce Wydad este liderul clasamentului cu un avans de 15 puncte fata de principala urmaritoare, Tanger. Mai trebuie sa adaugam faptul ca Wydad este singura formatie care a obtinut punctaj maxim in ultimele 5 etape si victoria cu Mamelodi din African Champions League a crescut si mai mult moralul jucatorilor antrenati de Faouzi Benzarti.

Gruparea din Casablanca are si cea mai eficienta defensiva din prima liga marocana si in ultima confruntare directa s-a impus categoric cu scorul de 3-0, Mohammad Ounnajem fiind eroul meciului cu doua goluri marcate in poarta celor de la Difaa. Avand in vedere diferentele clare dintre cele doua formatii, pariorii nu ar trebui sa rateze cota 2.00 care este acordata pentru un succes anticipat al liderului din campionatul Marocului.