Meciul zilei – 27.03.2019

Bilet realizat de bonus in 27 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Apollon Larissa – Apollon Pontou

In liga secunda din Grecia va avea loc astazi un duel intre doua grupari care isi doresc promovarea in primul esalon al fotbalului elen si care promit sa ne ofere o cofruntare foarte tensionata. Duelul dintre Apollon Larissa si Apollon Pontou va incepe de la ora 15:00 si va avea o mare importanta in situatia clasamentului, acolo unde formatia din Larissa se afla pe pozitia a doua cu 30 de puncte, iar adversara de astazi are acelasi numar de puncte dar ocupa al treilea loc datorita golaverajului inferior.

Inaintea acestei etape cele mai multe sanse de promovare le au cei de la Volos care ocupa pozitia de lider si au 9 puncte avans fata de restul echipelor. Totusi miza acestei confruntari este foarte mare deoarece formatia care termina pe pozitia secunda a clasamentului va participa la un baraj in care poate obtine dreptul de participa in prima liga a Greciei.

Oaspetii de la Apollon Pontou au cea mai buna aparare din esalonul secund si nu trebuie sa omitem faptul ca in ultimele 4 etape acestia nu au incasat nici un gol. Chiar daca nu vom avea parte de prea multe reusite in aceasta partida trebuie sa ne asteptam la un meci strans in care cel mai indicat pronstic este optiunea de sub 2.5 goluri care este cotata cu 1.50 si va aduce profit indiferent de castigatoarea acestui duel.