Pariul zilei – 27.03.2019

Bilet realizat de bonus in 27 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

St. Johnstone – St. Mirren

Pana reincep toate campinatele din Europa, am pregatit astazi pentru pariori o cota avantajoasa din prima liga a Scotiei dintr-o partida in care se vor intalni St. Johnstone si St. Mirren. Partida de astazi este o restanta din urma cu ceva timp, iar dupa acest meci cele doua formatii vor avea cate 30 de meciuri la fel ca si celelalte formatii din campionatul scotian.

Gazdele acestei intalniri sunt cei de la St. Johnstone, o formatie care inca are o motivatie reala sa castige acest meci deoarece inca are sanse matematice de a termina in primele 6 echipe ale clasamentului si a incerca o calificare in cupele europene. Pe de alta parte, moralul celor de la St. Johnstone sufera dupa cele 3 infrangeri consecutive din campionat, dar nu trebuie sa uitam ca managerul Tommy Wright se afla la conducerea acestei echipe din 2013 si isi cunoaste foarte bine jucatorii.

Adversara de astazi este chiar ultima clasata din Scottish Premiership, St. Mirren a adunat doar 17 puncte si se poate intoarce in liga secunda daca nu vor obtine rezultate mai bune in a doua parte a sezonului. St. Mirren a pierdut ambele intalniri directe din acest sezon, iar pariorii ar trebui sa mizeze tot pe un succes al gazdelor de la St. Johnstone, un pronostic pentru care agentiie de pariuri acorda cota 1.90.