Meciul zilei – 28.04.2019

Bilet realizat de bonus in 28 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Manchester United – Chelsea Londra

In ultimele meciuri Manchester United a inregistrat mai multe rezultate dezamagitoare, dar partida de astazi cu Chelsea Londra poate fi o ocazie foarte bune pentru trupa lui Ole Gunnar Solskjaer sa ofere un prilej de bucurie fanilor de pe Old Trafford. Singurul succes obtinut de Manchester United in ultimele 6 partide a fost obtinut tot pe teren propriu in partida cu West Ham, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca Chelsea Londra este o adversara mult mai puternica care poate pune probleme reale.

Cea mai recenta partida in care apararea diavolilor a reusit sa anuleze toate atacurile adversariilor si sa termine meciul fara nici un gol primit a fost la sfarsitul lunii februarie intr-un duel cu Liverpool. Nici Chelsea Londra nu traverseaza o perioada excelenta, insa fotbalistii pregatiti de Maurizio Sarri au un moral mai bun si nu au nici o presiune atat de mare din partea suporterilor.

Chelsea se claseaza in acest moment pe locul 4 cu 67 de puncte si daca va obtine victoria va fi la egalitate de puncte cu Tottenham, ocupanta pozitiei a treia din Premier League. Si Manchester United este foarte aproape de primele 4 locuri din clasament, insa daca avem in vedere perioada nefasta prin care trece gruparea diavilorilor atunci varianta de sansa dubla X2 cotata cu 1.45 poate reprezenta cea mai sigura alegere in aceasta partida.