Pariul zilei – 28.04.2019

Bilet realizat de bonus in 28 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Braga – Benfica

In cursa pentru un nou titlu de campioana a Portugaliei Benfica va avea de efectuat astazi o deplasare dificila pe terenul celor de la Braga, o confruntare intre doua echipe care evolueaza an de an in cupele europene. Braga este clasata in acest moment pe pozitia a patra si nu mai sunt sanse reale de a obtine mai mult decat o calificare in Europa League. De partea cealalta Benfica este mult mai motivata pe acest final de sezon, daca vor castiga astazi jucatorii pregatiti de Bruno Lage vor ajune pe prima pozitie a campionatului cu un avans de 2 puncte fata de rivalii de la FC Porto.

Benfica are 5 victorii consecutive in campionat si dupa eliminarea din Europa League castigarea titlului de campioana a ramas singurul obiectiv realizabil. Unul dintre cei mai importanti jucatori pentru Benfica este Haris Seferovic, un atacant care a inscris 19 goluri in aceasta editie de campionat si poate influenta si rezultatul final al acestei partide.

Seferovic nu a fost titular in cea mai recenta partida directa dintre cele doua formatii, dar Benfica a reusit sa se impuna atunci cu scorul de 6-2, ceea ce inseamna ca exista o diferenta evidenta intre cele doua adversare. Toate aceste detalii ar trebui sa fie suficiente pentru a va convinge ca un succes obtinut de Benfica cotat cu 1.65 reprezinta un pronostic avantajos pe care nu ar trebui sa il ratati.