Meciul zilei – 28.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 28 May, 2016. Postat in Meciul Zilei

Real Madrid vs Atletico Madrid (28.05.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Cel mai tare meci al finalului de sezon vine de la finala Champions League, acolo unde Real Madrid si Atletico Madrid se vor infrunta in reeditarea finalei de acum doi ani, finala castigata atunci de galactici dupa reprizele de prelungire.
Real Madrid Atletico Madrid
Cu patru victorii in ultimele patru meciuri, Real Madrid este intr-o forma buna, dar tot n-a reusit sa castige vreun trofeu intern anul acesta, Barcelona punand mana pe titlu si cupa. De altfel, galacticii au pierdut un singur meci in ultimele 17 partide. Ronaldo si Bale sunt incerti, in timp ce Varane nu va evolua din cauza unei accidentari. Pe de alta parte, Atletico Madrid are avantajul ca toti jucatorii sunt apti de meci, fara accidentati sau suspendati. Echipa de pe Vicente Calderon s-a batut la titlu pana la final in Spania, insa Champions League ramane singurul trofeul pe care il pot cuceri anul acesta. Simeone si ai lui au castigat patru puncte din dubla de campionat cu Real.
Pariuri – Real Madrid vs Atletico Madrid
Info pariuri sportive Sub 2,5 goluri @ 1.54

  • Mergem pe un meci strans cu maximum doua reusite, asa cum s-a intamplat si in ultimele patru intalniri directe dintre cele doua formatii.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,