Meciul zilei – 28.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 27 May, 2017. Postat in Meciul Zilei

Benfica vs Guimaraes (28.05.2017) – ora 19:15
meciul zilei2Unul dintre cele mai tari meciuri programate duminica aceasta vine din Portugalia, acolo unde Benfica si Guimaraes vor disputa finala cupei. Lovitura de start va fi data la ora 19:15, ora Romainei, iar vulturii au prima sansa.
Benfica
Guimaraes
Benfica este favorita certa in aceasta finala, iar dupa titlul castigat si anul acesta, echipa vrea sa realizeze eventul acum. Vulturii din Lisabona sunt neinvinsi in ultimele 11 meciuri oficiale, iar in competitiile interne n-au mai pierdut din luna Ianuarie. Benfica a castigat precedentele cinci confruntari directe cu Guimaraes. Echipa nu a reusit sa marcheze vreun gol in fata Benficai in precedentele noua meciuri directe. Guimaraes a bifat in aceasta perioada o remiza alba si opt infrangeri. Aceasta vine dupa doua esecuri la rand, unul dintre ele chiar in fata Benficai, scor 0-5 in urma cu doua saptamani de zile in Primeira Liga.
Pariuri – Benfica vs Guimaraes
Info pariuri sportive 1 @ 1.36

  • Benfica a castigat fara emotii ultimele intalniri cu Guimaraes, dupa cum spuneam, iar duminica seara ne asteptam sa repete acest lucru si in finala cupei.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!