Pariul zilei – 28.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 27 May, 2017. Postat in Pariul Zilei

Utrecht vs AZ Alkmaar (28.05.2017) – ora 13:30
pariul zilei2Am ales o cota de 1.50 cand vine vorba de pariul zilei de duminica aceasta. Meciul care ne-a atras atentia vine din Olanda, acolo unde FC Utrecht si AZ Alkmaar lupta pentru calificarea in Europa League, oaspetii avand prima sansa dupa ce s-au impus cu 3-0 in tur.
Utrecht
AZ Alkmaar
Utrecht se vede nevoita sa inceapa cu un handicap de trei goluri dupa rezultatul din tur. Echipa are nevoie de un succes la minimum patru goluri diferenta pentru a se califica in UEL, in timp ce un 3-0 le da sansa prelungirilor. Echipa a bifat sapte victorii si doua egaluri in ultimele noua meciuri acasa. AZ Alkmaar vine aici intr-o forma de zile mari, cu trei victorii in ultimele trei meciuri oficiale. De asemenea, echipa a marcat in aceasta perioada de 11 ori, primind doar doua goluri. Alkmaar este la un pas de calificarea in UEL, iar un gol aici ar rezolva in mare masura soarta calificarii, realistic vorbind.
Pariuri – Utrecht vs AZ Alkmaar
Info pariuri sportive  GG @ 1.50

  • In tur nu am avut parte de goluri in ambele porti, insa acum s-a mai detensionat situatia, asa ca sper sa vedem goluri si de-o parte si de cealalta, cota fiind una de luat in seama.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!