Meciul zilei – 28.05.2019

Bilet realizat de bonus in 28 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Portugalia – Argentina

Derby-ul Grupei B de la Campionatul Mondial sub 20 de ani va fi un meci intre doua forte ale fotbalului, selectionatele Argentinei si Portugaliei fiind considerate printre favorite la castigarea trofeului. In prima partida de la acest turneu final ambele selectionate au reusit sa castige, Portugalia s-a impus cu scorul 1-0 impotriva Coreei de Sud, iar Argentina a oferit un spectacol total in meciul cu Africa de Sud pe care l-a castigat cu scorul de 5-2.

Ezequiel Barco a marcat pentru argentinieni doua goluri in acea confruntare, iar tanarul fotbalist de la Atlanta United poate aduce si astazi victoria pentru echipa pumelor. De partea cealalta portughezii vor conta foarte mult pe un grup de jucatori de la Benfica Lisabona, iar selectionerul Helio Sousa va incerca sa riste cat mai putin in defensiva deoarece urmeaza meciul cu Africa din Sud in care portughezii mai pot obtine 3 puncte.

Ultima echipa care a produs un esec pentru nationala lusitanilor este selectionata Germaniei, dar nu trebuie sa omitem faptul ca Argentina are un stil de joc asemanator cu Portugalia in care se remarca tehnica si viteza fotbalistilor. Ambele formatii au tineri cu mare potential, dar pentru pariori sugeram o victorie a portughezilor deoarece jucatorii convocati au evoluat la un nivel superior in campionatul intern.