Pariul zilei – 28.05.2019

Bilet realizat de bonus in 28 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Vitesse – Utrecht

Stadionul GelreDome din Arnhem va fi astazi locul de desfasurare a mansei secunde din Play-off-ul pentru Europa League, un meci in care Vitesse spera sa obtina un rezultat avantajos impotriva celor de la Utrecht. Vitesse va conta foarte mult pe aportul publicului, fanii acestei grupari au contribuit foarte mult la cele 3 victorii consecutive obtinute de Vitesse pe teren propriu.

Ultima infrangere suferita de Vitesse in fata proprilor suporteri a fost inregistrata la inceputul lunii august, atunci cand Ajax Amsterdam se impunea categoric cu scorul de 4-0. Dupa acel meci gazdele acestei intalniri nu au mai simtit gustul infrangererii pe acest stadion si au reusit sa o mai invinga o data pe Utrecht cu scorul de 2-1, intr-o partida disputata in luna noiembrie.

In partida din tur Utrecht a avut majoritatea ocaziilor desi Vitesse a avut o posesie mai mare a balonului, iar in aceasta seara ne asteptam ca Vitesse sa riste mai mult in ofensiva pentru a obtine victoria. De altfel, Utrech nu a reusit nici o victorie intr-o partida directa din luna martie 2018, ceea ce inseamna ca trupa gazdelor condusa de Leonid Slutski este net superioara adversarei de astazi. In concluzie, o victorie a gazdelor va aduce pariorilor cota 1.95 iar clubului Vitesse va aduce participarea in urmatoarea editie Europa League.